Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pikkupöllö Pööpöti ja monet muut seikkailevat Mäki-Matin perhepuistossa kesän aikana

Teatteri Eurooppa Neljän musiikkisatu Pikkupöllö Pööpöti ja karannut ajatus nähdään Mäki-Matin perhepuistossa kesäkuussa. Esitys sopii perheen pienimmille ja erityisesti alle kouluikäisille. Näytelmän Pööpöti on pieni pöllölapsi, joka on lähetetty oppimaan metsän asioista kummisetänsä Pöllön luokse. Pöllö on vanha, arvokas ja viisas – ainakin omasta mielestään. Vilkas ja vauhdikas Pööpöti tutustuu moniin eläimiin ja oppii näiltä yhtä ja toista mielenkiintoista elämästä.

Pikkupöllö Pööpöti ja karannut ajatus perustuu Kirsti Puhtilan vuonna 1962 julkaisemaan lastenkirjaan ja sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Tiina Iisala. Näytelmässä esiintyvät Teatteri Eurooppa Neljän näyttelijät Maiju Jokinen ja Kimmo Riikonen sekä vierailevana muusikkona Leo Lepistö.

Esitysajat ovat aamuisin ja ne jatkuvat 17.6. saakka perhepuiston piha-alueen paviljongissa. Lipunmyynti on paikan päällä ilman ennakkovarausta.

Mäki-Matin perhepuistossa on monenlaisia tapahtumia kesän aikana. Lastenteatteria tarjoavat myös AdAstra-teatterin Herkko ja kadonneen ajan arvoitus 10.–16.7. sekä Lastenteatteri Pikku-Sohvin PunahilkkaROCK 29.6.–31.7. Jyväskylän Kesä näkyy puistossa 6.–9.7. Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry:n muskarit laulattavat puistossa keskiviikkoisin kello 9.30. Mäki-Matin perhepuiston tuki ry:n pihakirppis pidetään perjantaisin kello 9–12.

Perhepuisto ottaa vastaan ulkopuuhiin sopivia vanhoja ja ehjiä leluja puiston vierailijoiden käyttöön. Leluja otetaan vastaan puistossa 3.6. kello 9–12.