Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Markkanen kävi avaamassa Jyväskylän Hookin

Jyväskylän Hook-ravintola avattiin maanantaina kutsuvierastilaisuudella. Pari tuntia myöhemmin Hookin ovet Kauppakadulla aukesivat myös asiakkaille. Jyväskyläläislähtöinen koripallotähti Lauri Markkanen on ravintolan osaomistaja. Hän oli erittäin innoissaan Hookin lookista eli ulkoasusta.

-On kyllä hienon näköinen paikka. Tiesin, minkä tyyppinen paikasta tulee, mutten ollut mukana suunnittelussa. Toivottavasti ravintola menestyy. Se ei jää ainakaan puitteista kiinni, Markkanen sanoi ravintolaa silmäillessään.

Ravintolan yläkerrassa on erillinen Lauri Markkanen lounge, jossa on sisustuksena runsasti Markkasen lahjoittamaa tavaraa hänen uransa varrelta. Muutoinkin urheiluteema on ravintolassa vahvasti esillä.

Markkasen mukaan hänen suurin motiivinsa ryhtyä ravintolan osaomistajaksi on nuorten urheilijoiden tukeminen.

-Kun tällainen tilaisuus tuli, halusin lähteä mukaan. Tärkein syy on se, että ravintolan tuotoilla tuetaan Honsun koripallojunioreita. Ei minulla mitään varsinaisia haaveita ravintolan omistamisesta ole aiemmin ollut, Markkanen kertoi.