Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirittäret juhlatunnelmissa kohti uutta aikakautta

Kirittäret haluaa palata Suomen mestariksi, tapahtui se uudella stadionilla tai ei.

Kirittäret aloittaa uuden kultajahdin tällä viikolla. Joukkue jatkaa pitkälti samalla rungolla, joka viime kaudella taipui finaaleissa Porin Pesäkarhuille.

– Ei sitä tarvitse kierrellä, ajatuksena on mennä kohti uutta kultamitalia. Kärjessä on todennäköisesti jälleen neljästä viiteen joukkuetta ratkomassa mitalit, ja meillä on hyvä pöhinä päällä. Lupaamme iloista ja yllätyksellistä pesäpalloa, joka välittyy katsomoonkin, Kirittärien vt. seurajohtaja Marjut Sibenberg toteaa.

Pesäpallon parissa vietetään myös juhlakautta, sillä kansallispeli täyttää 100 vuotta. Juhlahumu tulee näkymään myös Hippoksella.

– Liitto on juhlan kunniaksi halunnut korostaa ystävällisyyttä. Teema tulee näkymään mainonnassamme ja todennäköisesti juhlan ympärille rakennetaan myös yksi ottelu, Sibenberg sanoo.

Vielä tänä kesänä pelataan vanhalla Hippoksen stadionilla, kun uuden stadionin rakentaminen pääsee vasta alkamaan.

Ottelutapahtumaa halutaan Kirittärissä kehittää, ja ensimmäisiä kehitysaskeleita otetaan jo uutta stadionia odotellessa. VIP-palveluja kehitetään välittömästi, ja katsomoihin halutaan tarjota myös uudenlaisia elämyksiä.

– Katettu stadion, jossa on paremmat kioski- ja VIP-tilat olisi merkittävä juttu meille. Haluamme joka tapauksessa tehdä ottelutapahtumasta viihdyttävämmän. Ottelutapahtumiin on suunniteltu isäntää, joka tekee haastatteluja ja välittää tunnelmia kentältä katsomoon, Sibenberg kertaa.

Kirittärien kausi alkaa tulevana sunnuntaina, kun sarjanousija Vaasan Mailattaret saapuu Hippokselle. Kello 16 alkavaan otteluun on Keskimaan tarjoamana ilmainen sisäänpääsy S-etukortilla ja ottelun kioskituotot lahjoitetaan SPR:n kautta Ukrainaan.

Pesäpallon runkosarja päättyy elokuun puolivälissä ja mestari on selvillä alustavan suunnitelman mukaan syyskuussa.