Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Portion Boys esiintyy Jyväskylässä – laulajan kotikaupungin baareja on muisteltu lämmöllä myös Kyläbaari-biisiä tehdessä

Londonin lavalle perjantaina 25.3. nouseva Portion Boys ei ole nykyisellä kokoonpanollaan esiintynyt Jyväskylässä, vaikka kyseessä onkin puolitoista vuotta sitten yhtyeen laulajaksi pestatun A.P. Vuoren eli Aapo Vuoren kotikaupunki.

– Minulla on bändistämme kaikista läheisin suhde Jyväskylään; olen kaupungissa syntynyt ja käynyt peruskoulun, lukion, muusikon tutkinnon sekä juuri päättyneet yliopisto-opinnot – kaikki Jyväskylässä. Myös alun perin viitasaarelainen miksaajamme Joonatan Jaakonaho on vaikuttanut Jyväskylässä yli 10 vuotta, nykyään Helsingissä asuva Vuori kertoo.

Ysärihenkisen bilebändin viimeisimmästä keikasta Jyväskylässä on kulunut yli kaksi vuotta.

– Esiinnymme Jyväskylässä toista kertaa, edellinen kerta oli vuonna 2019 Heidi’s Bier Barissa vanhemmalla kokoonpanolla. Jyväskylä on jostain syystä ollut Portion Boysille vähemmän käytyä aluetta vuosien saatossa, mutta tänä vuonna siihen tulee muutos niin Londonin keikan kuin keskikesän SuomiPopin keikankin osalta.

Jyväskylä on ollut solistin mielessä myös musiikkia tehdessä.

– Kun Kyläbaari-singleämme nauhoitettiin, osoitin sen sydämessäni Vakiopaineelle, Freetimelle sekä Popparille. Nyt toki esiinnymme Londonissa, kova sekin! Paljon on tuttuja tulossa paikalle ja odotan, että tunnelma tulee olemaan katossa, Vuori kommentoi.

Portion Boys on päässyt keväällä taas kunnolla keikkailun makuun, ja uusi biisi Elämän ABC on saavuttanut suomalaiset hyvin.

– Maaliskuussa yhtyeelle kertyy keikkoja yhteensä 10 ja huhtikuussa 16. Loppukevät ja kesä on samaa tahtia lähes tauotta. Nyt taotaan kun on kysyntää, koko bändin motivaatio on todella korkealla, Vuori lupaa.

Yhtyeen tunnetuimpia biisejä ovat muun muassa Karjala Takas, Sierralla Nevadaan ja Pumppaa. Viime kesänä julkaistulla Vauhti kiihtyy -kappaleella olivat mukana myös Matti ja Teppo.