Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teemu Viinikainen esiintyy Villa Ranassa kitaristina ja dokumenttielokuvassa – elävän musiikin listalla on entistä enemmän tarjontaa

Jazzkitaristi Teemu Viinikainen esiintyy Jazz Jkl Live -konserttisarjassa Jyväskylässä Villa Ranassa perjantaina 11.3. Kulttuuritalon Blomstedt-salissa kello 19 järjestettävän soolokonsertin yhteydessä nähdään myös ensiesitys dokumenttielokuvasta, joka rakentuu Viinikaiselle käsityönä valmistetun kitaran syntyprosessin ympärille.

Hiljaisuus… ja äänen synty on Tommi E. Virtasen käsikirjoittama ja ohjaama 60-minuuttinen dokumenttielokuva, jossa Viinikainen, näyttelijä Hannu-Pekka Björkman ja soitinrakentaja Ari-Pekka Paasonen käyvät vuoropuhelua äänen synnyn mysteeristä ja avaavat tulkintojaan aiheesta omien alojensa mestareina.

Teemu Viinikaisen svengaava ja virtuoottinen soitto nousee vahvasta läsnäolosta ja soinnillisesta herkkyydestä, ja hänen käsittelyssään vankka perinnetietoisuus muuntuu ehtymättömäksi luovuuden lähteeksi improvisaatioille.

Elävän musiikin lista

Pe 11.3. Movetron & Poju

La 12.3. Teflon brothers

15.3. Matti Hämäläinen

Pe 11.3. Maustetytöt

La 12.3. Vesta, Pehmoaino

Su 13.3. Kvelertak, Blood Command

La 12.3. Kuolemanlaakso

Pe 11.3. Heikki Hela Duo

To 10.3. Helena & Mika Duo

Pe 11.3. Suvi Teräsniska

Ke 16.3. Jamiavaus Oravuo-Varonen-Törmä

La 12.3. Erin

Su 13.3. Erja Lyytinen

Su 13.3. Rainer Bollström

Pe 11.3. Jazz Jkl Live: Teemu Viinikainen

Su 13.3. Klovni Dodo ja Loiskis

Ma 14.3.

Kipinät-kuoro: Onni onkin lähellä -konsertti