Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jämsän Himokselle nousee uusi ympärivuotinen monitoimihalli

Jämsän Himokselle rakennetaan uusi monitoimihalli. HimosLomat rakennuttaa monitoimihallin Himos Centerin viereen Länsi-Himoksentien ja Haapanantien risteykseen.

Ympärivuotiseen käyttöön rakennettavaan monitoimihalliin tulee erilaisia liikunta-, hyvinvointi-, terveys-, viihde- ja ravintolapalveluita.

Liikuntapalveluista tulossa on muun muassa padel, golf- ja ammuntasimulaattorit sekä keilarata. 8-ratainen keilahalli muuntuu myös hohtokeilaukseen.

Hyvinvointipalveluihin kuuluvat muun muassa saunat ja porealtaat. Viihde- ja ravintolapalveluihin kuuluu kahvila-bistro-tilan, josta voi myös varata liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Lisäksi monitoimirakennuksen yhteyteen rakennetaan ulkoliikunta-alue.

3 300 neliömetrin kokoisen monitoimihallin rakennustyöt alkavat keväällä 2022 ja valmista tulee kevään ja kesän 2023 aikana.

Projekti työllistää paikallisia asukkaita alihankkijoita rakennusvaiheessa noin 15 henkeä. Valmistumisen jälkeen monitoimihalli työllistää 4–8 henkilöä.

Monitoimihalli työllistää 4–8 henkilöä.

Rakentamisprojekti kulkee työnimellä ”Villi Länsi”, mutta monitoimihallin virallinen nimi paljastetaan kuluvan vuoden aikana.

HimosLomat Oy on vuodesta 1989 lähtien Jämsän Himoksella toiminut perheyritys, joka järjestää majoituspalveluita, aktiviteetteja, tapahtumia, festivaaleja sekä kokous- ja ravintolapalveluita.

Uusi monitoimihalli mahdollistaa yritykselle ympärivuotisten aktiviteettien järjestämisen.