Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lutakonaukiolla mahdollisuus ampua ilotulitteita uudenvuodenaattona kello 18 alkaen

Jyväskylän kaupunki järjestää perinteisen ilotulituksen vuoden vaihtuessa, mutta myös omia ilotulitteita voi käydä uudenvuodenaattona ampumassa Lutakonaukiolla. Kaupunki vie ammuntatelineitä ja roskiksia Jyväsjärven rantaan Satamapuiston läheisyyteen.

Ilotulitteita saa ampua uudenvuodenaattona kello 18–02. Raketin ampujan pitää varmistaa, että raketti lähtee Jyväsjärven suuntaan taivaalle – ei päin ihmisiä, rakennuksia eikä ajoneuvoja. Ilotulitteiden ampujien pitää käyttää kaupungin tuomia ammuntatelineitä ja kerätä käytetyt tulitteet ja muut roskat viimeistään uudenvuodenpäivänä.

Keski-Suomen pelastuslaitos kieltää turvallisuussyistä rakettien ampumisen keskustan alueella. Kieltoalue rajautuu seuraaviin katuihin:

Yliopistonkatu – Harjukatu – Tapionkatu – Puutarhakatu – Tourukatu – Heikinkatu – Rantaväylä – Vaasankatu – Hannikaisenkatu – Haarakatu – Seminaarinkatu – Vaasankatu.