Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ihana perjantai tuotti yli tuhat euroa

Ihana olohuoneen yrittäjät, parturi-kampaajat Wivi Fält ja Sanna Hämmönen kertoivat jo lokakuussa muuttavansa Black Fridayn Ihanaksi perjantaiksi. He päättivät lahjoittaa sen päivän työnsä liikevaihdon lahjakortteihin, jotka menevät paikallisille nuorille Hope-järjestön kautta.

Päivän liikevaihto oli 1 040 euroa ja kassan kartuttamiseen osallistuivat myös parturi-kampaaja Maria Nissi ja kosmetologi Johanna Syyrakki.

He kertoivat suunnitelmastaan muun muassa Facebookissa ja Suur-Jyväskylän Lehdessä. Heidän toiveensa oli innostaa muitakin yrityksiä mukaan.

– 26.11. oli tavallaan normityöpäivä. Meillä oli mielessä saada tuhat euroa ja viimeinen asiakkaani osti tuotteita vähän enemmän, ja pääsimme tavoitteeseen, Wivi Fält sanoo.

Saaduilla varoilla hankitaan 52 kappaletta 20 euron lahjakortteja kymmeneen kohteeseen.

– Voimme samalla heittää yrityksille vinkkiä, jos he haluavat antaa lahjakortin itsekin. Yritysten lisäksi olemme yhteydessä urheiluseuroihin, jos voisimme hankkia niihinkin lahjakortteja, Fält sanoo.