Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Caffitella avaa kauppakeskus Seppään "koko repertuaarin" kahvila-ravintolan

Kahvila- ja leipomoyritys Caffitella avaa uuden toimipisteen kauppakeskus Seppään Ravintola Taikurin entisiin tiloihin. Taikuri Ravintolat ajautui konkurssiin syksyllä.

Yrittäjä Hannu Liiri kertoo, että Seppään tulee tarjolle yrityksen koko repertuaari.

– Seppään tulee kaikki kahvilatuotteet, jäätelöt ja kuplavohvelit, peruslounas ja vahvasti burgerit ja salaatit, jotka ovat nyt tarjolla Laukaassa.

Kahvila-ravintolan tiloissa alkaa tammikuussa remontti, jossa uusitaan kaikki.

– Keittiö pysyy samalla kohtaa, mutta muuten tila remontoidaan. Tilaan haetaan vähän yksityisyyttä ja viihtyisyyttä, Liiri paljastaa.

Remontti kestää noin kuukauden ja uusi kahvila-ravintola avataan helmikuun alussa. Asiakaspaikkoja on luvassa 60–70 ja uusia työpaikkoja 5–10.

– Rekrytointi alkaa saman tien.

Caffitellalla on kovat odotukset uudesta toimipisteestä.

– Tämä on meiltä iso satsaus ja tästä odotetaan meille liikevaihdoltaan suurinta paikkaa, Liiri kertoo.

Tällä hetkellä ketjun paikoista Palokka tekee suurinta liikevaihtoa. Pinta-alaltaan isoin piste on ollut Sokkarin 144 neliön paikka, mutta sekin jää kakkoseksi, sillä Seppään neliöitä on tulossa yli 200.

Kahvila-konditoriaketju Caffitella työllistää yli 50 henkilöä. Sepän piste nostaa työntekijämäärän noin 60:een.

Ketjulla kahvilat Jyväskylän keskustassa Sokoksella, Palokassa, kaksi Keljossa, Vaajakoskella ja Savelassa sekä leipomomyymälä Seppälässä. Lisäksi sillä on toimipisteet Laukaassa, Muuramessa ja Äänekoskella.