Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihivuoressa lasketellaan tänäkin talvena

Riihivuori Resort/Goomega Oy ja Muuramen kunta ovat sopimassa vuokrasopimuksen rinnealueista ja hiihtokeskustoiminnasta Riihivuoressa vuosille 2021–2023. Toiminta aloitetaan itärinteillä ja lumivarmuutta kehitetään jo tulevana talvena muun muassa investoimalla tehokkaaseen pumppaamoon sekä moderneihin ja energiaa säästäviin lumitykkeihin.

Alueen kehitys jatkuu kesällä 2022, jolloin pohjoisrinteet kunnostetaan takaisin laskettelukäyttöön ja rinteille rakennetaan uusi hissi. Pohjoisrinteiden käyttöönotto mahdollistaa Riihivuoren paluun aktiivilaskijoiden ja urheiluseurojen suosikkikohteeksi.

Uusien vuokralaisten tavoitteemme on kehittää toimintaa pitkäjänteisesti. Lisätavoite on kehittää tulevaisuudessa ympärivuotisia liikunta- ja ulkoilupalveluita yhteistyössä alueen muiden yritysten, seurojen ja kunnan kanssa. Erityisen tiivistä kehitystyötä uudet yrittäjät tekevät Riihivuoren Vuokramökit Oy:n kanssa, joka välittää suurinta osaa Riihivuoren majoituskapasiteetista.