Maiju Kaustinen kruunattiin Miss Jyväskyläksi

Terhi Paakkunainen (vas.), Maiju Kaustinen ja Ester Sykiäinen kruunattiin kauppakeskus Sepässä viikonloppuna. Domakers Finland Oy

Essi Rikama

Uudeksi Miss Jyväskyläksi kruunattiin viikonloppuna jyväskyläläinen Maiju Kaustinen, 21. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin on Ester Sykiäinen ja toiseksi Terhi Paakkunainen.

Maiju Kaustinen opiskelee yliopistossa varhaiskasvatusta. Missikaudelta Kaustinen odottaa uusia ja innostavia kokemuksia.

– Toivoin kovasti voittoa ja teinkin paljon työtä sen eteen. Silti se toki hieman yllätyksenä minulle tuli, Kaustinen sanoo.

Kysyimme finaalivaiheessa ehdokkailta, miksi juuri heidät pitäisi valita Miss Jyväskyläksi. Kaustinen kuvaili itseään tuolloin iloiseksi ja aurinkoiseksi persoonaksi.

– Olisi ihanaa edustaa Jyväskylää erilaisissa tapahtumissa, sillä rakastan muotia ja laittautumista. Olen luonteeltani ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Osaan suhtautua asioihin huumorilla ja reippaan asenteeni ansiosta tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluaisin olla esimerkkinä kaikille nuorille tytöille ja naisille siinä, että kannattaa rohkeasti lähteä tavoittelemaan omia unelmiaan, hän perusteli.

Miss Jyväskylä -kilpailun järjesti Domakers Finland Oy.

Kommentoi