Kaupassa käydessä voi saada samalla parkkihallissa autoon talvirenkaat

Talvirenkaita vaihdetaan jo kovaa vauhtia autoihin, tai ainakin seurataan säätiedotuksia ja mietitään milloin on sopiva ajankohta.

Tiimiakatemian yrittäjä-opiskelijat Jesse Takala, Jussi Craycroft sekä Aleksi Muinonen tarjoavat kolmatta kertaa mahdollisuutta vaihtaa renkaat Jyväskylässä Seppälän Prisman parkkihallissa.

Seppälän Renkaanvaihto on ollut Tiimiakatemian yrityksenä jo vuosia ja kolmikko tavallaan peri sen edeltäjiltään. Renkaita vaihdetaan lähiviikkoina tiukkaan tahtiin, sillä nettivarauksessa on mahdollisuus varata noin 40 aikaa päivässä.

– Olemme miettineet laajentumista ja tänä syksynä otimme nettisivuille tuplasti varattavia aikoja. Me kolme palvelemme asiakkaita ja renkaita vaihtaa kuusi työntekijää. Olemme nyt jo huomanneet, että oikeanlaisella markkinoinnilla olemme saaneet huomattavasti enemmän asiakkaita. Esimerkiksi jo viime keväänä nelinkertaistimme asiakasmäärät edelliseen syksyyn verrattuna, Jesse Takala kertoo.

Yritys aloitti syksyn toimintansa maanantaina ja ensimmäiset päivät myytiin jo edellisellä viikolla lähes loppuun.

– Kun suunnittelemme toimintaamme, syksy on huomattavasti haasteellisempi aika kuin kevät. Saattaa olla muutama päivä pakkasta ja sitten on viikkoja plussalla. Kevät on huomattavasti helpompi. Kun asfaltti näkyy, vaihdetaan renkaat. Nyt olemme katsoneet, että marraskuun alussa tulee pysyvät pakkaset, Jussi Craycroft toteaa.

Yrityksellä on käytössään ammattimainen kalusto ja he tarkistavat myös renkaiden kunnon ja ilmanpaineet.

– Moni tekee yksityisenä renkaanvaihtoja, mutta meillä on ehdoton vahvuus, että olemme Prisman parkkihallissa. Asiakas tulee renkaanvaihtoon ja voi käydä ostoksilla välillä. Monet asiakkaat ovat kehuneet, kun palvelu on niin helppo, Jesse Takala sanoo.

Kolmikko on Tiimiakatemiassa samassa tiimissä. He ovat miettineet samankaltaisia palveluyrityksiä lisää, joita olisi helppo toteuttaa asiakkaalle.

– Tiimiakatemiassa on tarkoitus oppia mahdollisimman monesta projektista, jotta saisimme hyvän käsityksen työelämästä. Sekin on hyvä Tiimiakatemialla, että vaikka itse ei ole mukana jossain projekteissa, oppii sivustakin katsoen monesta eri liiketoiminnasta asioita ja saa hyviä vinkkejä. Minulla ei ole perheessä yrittäjiä, mutta yrittäjyys on tulevaisuudessa vaihtoehto. Minua yrittäjyydessä kiinnostaa, että voi itse kehittää yritystä, Jesse Takala sanoo.

Jussi Craycroftin isä on yrittäjä. Hän on lähtöisin Yhdysvalloista, ja hänellä oli siellä yritys ja nyt hänellä on Suomessa kolme yritystä. Jussi arvelee saaneensa isältään inhohimon yrittäjyyteen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut