Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sammakoiden synttärikemut käynnistävät Villa Ranassa lastenkonserttien sarjan

Lauantaina 18.9. on luvassa hauskat synttärikemut kulttuuritalo Villa Ranassa, kun Sammakkoprinsessa konnakavereineen valtaa Paulaharjun salin. Juhlissa selviää muun muassa, mikä on maailman paras synttäriherkku.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen koko perheen tarinakonsertti Sammakoiden syntymäpäivät käynnistää samalla Villa Ranan lastenkonserttien sarjan.

Lastenkonsertteja kuullaan Villa Ranassa noin kuukauden välein ja joskus vähän tiheämmin kuten loka- ja joulukuussa. Lauantaina 16.10. on aamuvirkuille luvassa mannaa mahan täydeltä, kun vuorossa on Pentti Rasinkankaan ja Loiskiksen yhteisen levyn Vellihousu ...ja ylpeä siitä -julkaisukonsertti. Levy tehtiin jo syksyllä 2020, mutta koronarajoitusten vuoksi julkaisukonsertti on siirtynyt tälle syksylle. Konsertti on poikkeuksellisesti aamukonsertti. Lokakuussa koulujen syyslomalla viikolla 42 Kino Aurora järjestää Villa Ranassa myös Laikku-lastenelokuvafestivaalit, joissa Loiskis on mukana työpajoin ja konsertein. Festivaalin ohjelma julkaistaan 20.9.

Marraskuun toisena sunnuntaina 14.11. Loiskis juhlii isänpäivää yhdessä Tuomo Rannankarin kanssa. Joulukuussa on kolmelle sunnuntaille luvassa joulukalenterikonsertit, joissa jokaisessa on oma ohjelmansa liittyen Loiskiksen uuteen joulukalenteriin.