Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palefacen Helsinki – Shangri-La 10 vuotta -kiertue saapuu Lutakkoon perjantaina

Karri Miettisenäkin tunnettu räppäri Paleface konsertoi Tanssisali Lutakossa perjantaina. Keikka on osa Helsinki – Shangri-La 10 vuotta -juhlakiertuetta.

Syyskuussa 2010 ilmestynyt Helsinki – Shangri-La oli monin tavoin merkittävä albumi Miettisen uralla. Se oli artistin ensimmäinen suomenkielinen albumi ja edelleen hänen myydyin levynsä.

– Albumi muutti elämäni monella tapaa. Se on hyvä levy, ja ansaitsee klassikkostatuksensa, Miettinen toteaa.

Albumin tekstit olivat vahvasti kantaaottavia. Miettinen kokee biisien resonoivan edelleen vuonna 2021.

– Esimerkiksi Leijonakypärät oli kannanotto Afganistanin sotaan. Ja nythän sen sodan tuomaa satoa niitetään. Levyllä oli paljon havaintoja, jotka ovat vain vahvistuneet myöhemmin.

Palefacen taustalla juhlakiertueella soittaa Räjähtävä nyrkki -yhtye. Ennen tämän vuoden keikkoja yhtye oli useamman vuoden tauolla.

– Mieletön fiilis päästä taas keikkailemaan isolla kokoonpanolla. Korona­lockdown mahdollisti pitkän treeniperiodin, ja bändi hitsautui jo treeneissä hyvin yhteen.

Miettinen odottaa Lutakon keikkaa innolla.

– Lutakossa on aina ollut vahva support ja hyvä fiilis vetää. Arvostan todella paljon sitä fiilistä ja tekemisen henkeä, joka siellä vallitsee. Tulossa on todella hieno keikka.