Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muuratharjulle valmistuu yhdeksänväyläinen frisbeegolfrata

Muuratharjulle valmistuu pian uusi, yhdeksänväyläinen frisbeegolfrata.

Muuramen liikuntajohtaja Hannele Alanärän mukaan tällä hetkellä odotellaan koreja, joiden toimitus on viivästynyt lajin kasvavan suosion sekä koronatilanteen takia.

Frisbeegolfrata on tarkoitus saada käyttökuntoon syyskuun aikana.

Radan lähtöpaikka on urheilukentän huoltorakennuksen vieressä. Koska Muuratharjulla kulkee myös pururata ja hiihtolatuja, radan suunnittelussa ja korien sijoittelussa piti ottaa erityisesti huomioon turvallisuus.

– Isompaa puustoa ei ole jouduttu poistamaan, vaan radassa on hyödynnetty olemassa olevia aukkoja. Joitakin pikkupuita kaadettiin, Alanärä sanoo.

Muuramessa on frisbeegolfradat myös Vitapoliksessa ja Riihivuoressa.

– Muuramessa alkaa olla hyvä tarjonta eri tasoisille harrastajille. Muuratharjun rata sopii myös aloittelijoille, ja sinne on koululaistenkin helppo mennä, Alanärä sanoo.

Muuratharjun frisbeegolfradan rakentaminen on osa viime vuonna valmistunutta Kenttätien liikuntapuiston yleissuunnitelmaa.

– Kuulimme suunnitelmassa kuntalaisia, ja frisbeegolf oli kuntalaisten keskuudessa todella toivottu laji, Alanärä toteaa.