Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lounaispuistossa katsotaan keskiviikkona leffaa

Suosittu, vapaapääsyinen leffapiknik järjestetään keskiviikkona 18.8. Jyväskylän Lounaispuistossa. Ohjelma alkaa kello 21, jolloin voi nauttia Hear ry:n DJ-musiikista ja käydä hankkimassa eväitä paikan päällä olevasta kahvila-autosta.

Varsinainen elokuvaesitys on kello 22 ja illan elokuvana nähdään islantilainen Woman at War, joka voitti Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon vuonna 2018.

Elokuvan on ohjannut Benedikt Erlingsson.

Elokuvan kesto on 1h 41 min. Virallinen ikäraja on (S) eli sallittu kaikille.

– Kannattaa pukeutua lämpimästi, että elokuvaillasta tulisi kaikin puolin lämminhenkinen kokemus. Mukaan voi ottaa vilttejä ja istuinalustoja tai vaikka oman retkituolin. Lounaispuiston ulkokatsomossa pidetään reilut turvavälit ja yleisömäärää saatetaan joutua rajoittamaan koronatilanteen takia. Siksi paikalla kannattaa olla jo hyvissä ajoin. Muutenkin tutut koronaohjeet on hyvä muistaa ja tulethan paikalle vain täysin terveenä, kulttuurituottaja Päivi Kaski muistuttaa.

Leffapiknikin järjestävät Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Keski-Suomen elokuvakeskus.

Tapahtuma on osa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämää maksutonta Lounaispuiston kesää, jota tuotetaan yhteistyössä Yläkaupungin Yö ry:n kanssa.

Säästä tai koronatilanteesta johtuvasta mahdollisesta peruuntumisesta tiedotetaan Lounaispuiston kesän Facebook-sivulla .