Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ikosen sisarukset Lounaispuiston lavalla

Lounaispuiston Kesän Jyväskylä piknik -tapahtumassa lauantaina 14.8. kello 14 fiilistellään jazzin, popin ja soulin tunnelmissa, kun harvinaiselle yhteiskeikalle saapuvat Ikosten musiikkiperheen sisarukset Osmo, Aili, Heini ja Tuuli.

Korpilahdelta kotoisin olevat sisarukset ovat kaikki huippumuusikkoja: Osmo Ikonen on laulaja, lauluntekijä, multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi muun muassa Sunrise Avenue -yhtyeen kosketinsoittajana ja SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Aili Ikonen vaikuttaa muun muassa Rajattomat-lauluyhtyeessä.

Heini ja Tuuli Ikonen tunnetaan niin ikään monipuolisesta musiikkiurasta ja yhteistyöstä useiden eri muusikoiden ja yhtyeiden kanssa.

Jyväskylä piknik -tapahtuman aloittavat paikalliset nuoret muusikot.

Jyväskylän Schildtin musiikkiluokkalaisista koottuun bossanova-jazzbändi DeshoDeshoon kuuluvat Severi Tikkinen (alttosaksofoni ja piano), Saku Virkkala (kontrabasso), Oskari Tikkinen (piano ja huilu), Eemeli Kurkela (kitara), Henrik Kalliomaa (rummut) ja Emmiina Tikkinen (laulu).

– Lounaispuistoon voi ottaa mukaan omia piknik-eväitä ja tulla nauttimaan upeasta musiikista loppukesän tunnelmissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, kulttuurituottaja Päivi Kaski kertoo.