Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lehtisaaren kesäkoti aukeaa viikonvaihteessa; saareen kannattaa varata vierailuaika etukäteen

Jyväskylän seurakunnan ylläpitämä Lehtisaaren kesäkoti avaa ovensa vierailijoille lauantaina 12.6. Kaupunkilaisten yhteisellä kesämökillä voi viettää kesäpäivää luonnon helmassa keskustan tuntumassa. Kuljetus, sauna ja muu toiminta saaressa on maksutonta.

Tänä kesänä Tuomiojärvellä sijaitseva saari on avoinna tiistaista sunnuntaihin kahdessa vuorossa: arkisin kello 14–17 ja 18–21 sekä viikonloppuisin kello 13–16 ja 17–20. Vuorojen välissä saari on kiinni siivouksen ajan.

Soutu saareen lähtee Viitaniemen laiturista aina varausajan aloitusajankohtana. Saaresta pääsee pois tunnin välein sekä varausajan loppumisajankohtana.

Venekuljetusten ajan on toivottavaa käyttää kasvomaskia, sillä matkan aikana ei voida taata riittäviä turvavälejä.

Jokaisena varausaikana saareen otetaan enintään 50 henkilöä. Etusijalla ovat saaripaikan etukäteen varanneet kävijät. 20 minuutin mittaisen saunavuoron saa 30 nopeimmin saaripaikan varannutta kävijää. Tarkempi saunavuoron ajankohta varataan saaressa paikan päällä.

Puusaunaan pääsee tänä kesänä kolme henkilöä tai yksi läheinen seurue kerrallaan.

Varausohjeet ja lisätiedot löytyvät Lehtisaaren kesäkodin verkkosivuilta osoitteessa jyvaskylanseurakunta.fi/lehtisaarenkesakoti.