Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

YleXPopin virallinen kisakatsomo lauantaina Jyväskylän Veturitalleilla

Suomen suurin virtuaalifestari YleXPop 2021 järjestetään lauantaina 5. kesäkuuta kello 16 alkaen. Esiintyjinä nähdään tänä vuonna Elastinen, Ellinoora, Ursus Factory, Runo, William, Erika Vikman ja Ibe.

YleXPopin virallisena kisakatsomona toimii Jyväskylän Veturitallit, jonne pääsee seuraamaan rajallinen määrä yleisöä tapahtumaa isolta kankaalta ja hyvän äänentoiston siivittämänä. Kisakatsomossa on mahdollista myös osallistua tapahtuman sisältöön.

Kisakatsomo on toteutettu yhdessä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja Ylen kanssa. Tapahtuma-aikaan Jyväskylässä ei ole enää rajoituksia kokoontumisten osalta, mutta tilaan mahtuu rajallinen määrä yleisöä. Osallistujat pääsevät Veturitalleille kahdessa erässä ja oma haluttu osallistumisaika valitaan ilmoittautumislomakkeessa.

Tapahtumaan osallistuvilla tulee olla omat maskit mukanaan, sillä Veturitalleilla on maskisuositus voimassa. Tilaisuus on päihteetön ja maksuton, eikä tapahtumassa ole anniskelua. Veturitallien Kahvila Kisko on avoinna tapahtuman aikana.

Ilmoittautumislinkki YleXPopin kisakatsomoon Veturitalleille on tässä.

YleXPop oli määrä järjestää Jyväskylässä tavallisena yleisötapahtumana ensimmäisen kerran vuonna 2020, mutta koronarajoitusten vuoksi tapahtuma nähdään myös tänä vuonna virtuaalisena. YleXPopia voi seurata lauantaina TV2:ssa ja Yle Areenassa suorana.