Uusi Suvivirsi-musiikkivideo soi tänä vuonna Säynätsalosta – katso video ja pääset kevätjuhlatunnelmaan

Jyväskyläläinen Gospel Covertajat -yhtye ja Jyväskylän seurakunta tuottivat toukokuussa kuulijoiden ja katselijoiden iloksi tuoreen musiikkivideon Suvivirrestä. Video julkaistaan ja se on ollut maksutta katsottavissa useilla eri sähköisillä kanavilla kesäkuun kynnyksellä perjantaina 28.5.

Tänä vuonna kesäisen suosikkikappaleen musiikkivideo on kuvattu Säynätsalossa. Videon visuaalisesta toteutuksesta vastaa muun muassa Semmareiden musiikkivideoiden tekijänä tunnettu ohjaaja Aki Tulikari, ja musiikkina kuullaan Gospel Covertajien moderni versio yli 300 vuotta vanhasta suosikkivirrestä.

Gospel Covertajien luomu-folk-pop-henkisessä Suvivirressä soivat kitarat, basso, lyömäsoittimet ja huilu.

– Luvassa on lempeää kesätuulen havinaa, päivänpaistetta, tulevan kesän riemua ja tietysti lintujen liverrystä, yhtyeen kitaristi, kanttori Hannes Asikainen lupaa.

Video on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon vuoden 2021 valtakunnallista Suvivirsi-kampanjaa, ja soi yhtyeen ja seurakunnan omien kanavien lisäksi muun muassa kirkon Youtube-kanavalla ja Kirkko Suomessa -Facebook-alustalla. Suvivirsi kuullaan myös Gospel Covertajien uudella, keväällä 2021 julkaistulla Ihmeellisen suojaan kätketyt -levyllä.

Videon näet täältä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut