”Varmaan kymmenes kerta koeajolla” – Onni suosi Pirjo Kunnaria

Äänekoskelainen Pirjo Kunnari voitti itselleen lähiloman ja täyssähköisen Mercedes Benz EQA:n käyttöönsä kesäviikonlopuksi.

Kunnari osallistui viime viikolla Suureen autokauppaviikkoon, joka oli Jyväskylän autokauppojen yhteisponnistus, jolla haluttiin vauhdittaa kevään autokauppaa. Viikon aikana käynnissä oli arvonta kaikkien merkkiliikkeessä käyneiden ja sieltä kuvan lähettäneiden kesken. Onni suosi Kunnaria, joka ei ollut ensimmäistä kertaa Mersun ratin takana.

– Tämä oli varmaan kymmenes kerta koeajolla. Mietin, että kehtaanko enää tullakaan, hän toteaa.

Kunnari on pitkän etsinnän ja harkinnan jälkeen tilannut itselleen täyssähköisen Mersun.

– Isäni ja erityisesti veljeni ovat mersumiehiä. Veljeni kannusti minua pitkään ostamaan A-mersun. Kävin Äänekoskella esittelyssä koeajamassa sitä, mutta se oli liian matala. Sen jälkeen päätin, että haluan Mersun, joka on maasturi, neliveto ja täyssähköauto, hän kertoo.

Sopivan löytyminen kesti kolme vuotta, sillä ensimmäisiä täyssähköisiä EQA-mersuja ei saanut nelivetona. Nyt oikeanlainen on löytynyt ja sen pitäisi saapua vuodenvaihteessa.

– Tämä on minun ensimmäinen autoni. Ja luultavasti viimeinen, Kunnari toteaa.

– Väri on ruusukulta. Se oli selvä valinta, hän lisää.

Kunnarilla olisi käyttöä viikonloppuautolle jo tulevana viikonloppuna.

– Ylioppilasviikonloppuna pitäisi lähteä Nurmijärvellä käymään, hän kertoo.

Viikonloppuauton lisäksi Kunnari voitti lähiloman kahdelle Peurungan kylpylään Laukaaseen.

– Paketti sisältää luksusloman kahdelle. Siihen kuuluu majoituksen ja aamiaisten lisäksi kylpylän käyttö, kuohuviini huoneeseen, lounas, a’la carte -illallinen kahdelle sekä rentouttava matalataajuusvärähtelyhoito, kertoo Peurungan myyntijohtaja Ella Salmela.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut