Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vola-bändipajan päätöskeikka Lutakossa striimataan vappupäivänä – vappuaattona online-festareilla DJ Shaka

Nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajan kevät huipentuu vappupäivänä, jolloin pajan päätöskeikka suoratoistetaan Tanssisali Lutakosta kello 15. Lähetys nähdään Nuorten taidetyöpajan YouTube-kanavalla.

– Setti on Volan bändipajan yhdessä valitsemien biisien hallittu sekamelska, josta löytyy kuunneltavaa jokaiselle. Ota mukava asento sekä sima ja munkki matkaevääksi ja nauti musiikkipläjäyksestämme, ohjeistavat yksilövalmentaja Jarkko Lapikisto ja työvalmentaja Seppo Pohjolainen Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluista.

Nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajalla nuoret pääsevät harjoittelemaan bändisoittoa, keikkailua ja laulamista. Lisäksi toiminnassa tutustutaan musiikkiteknologiaan ja äänentoistoon. Pajalle valitaan kerrallaan 7–8 henkilöä haastattelun perusteella.

Vappuaattona striimataan suorana valtakunnallinen UPGRADE! – Nuorten online-festivaali, jossa esittäytyvät nuoret artistit ja bändit ympäri Suomea. Upgrade-festivaaleilla on esiintymässä muun muassa jyväskyläläinen DJ Shaka.

DJ Shaka on jyväskyläläinen afrobeat- ja popartisti, joka on ollut mukana myös Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Jyväskylä Rock Academy -toiminnassa. Jyväskylä Rock Academy on julkaissut muun muassa lingalan kielellä laulavalta DJ Shakalta kaksi singleä ja musiikkivideota.

Muita esiintyjiä festivaalissa ovat Järrä & Koskelan J, Youngcube, Joni Kerman, Klondike, Vaikia, X-Mike, Another Hot Spring, Rock-Criminals, Immortal Sorrow, Sarca, Pasanen ja Late Noir Theater. Reckless Love -yhtyeestä tuttu Olli Herman esiintyy lisäksi tapahtumassa akustisena.

UPGRADE! – Nuorten online-festivaalin lähetys on katsottavissa vappuaattona 30.4. kello 15–22 täällä.