Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ossi Louhivaara vaihtoi pelipaidan kauluspaitaan

Kiinteistönvälitysyritys LKV Savolinin porukka vahvistui tällä viikolla tutulla nimellä, kun ex-jyppiläinen Ossi Louhivaara vaihtoi pelipaidan kauluspaitaan ja siirtyy laitahyökkääjän paikalta kiinteistönvälittäjäksi.

– Olen tuntenut Ossin nuoresta asti, siitä lähtien kun hän on Jyväskylässä pelannut, olemme hyvän päivän tuttuja. Viime kesänä Ossi otti puheeksi, että ala kiinnostaisi, kertoo Jere Savolin.

– Joulun alla Ossi oli edelleen samaa mieltä, vaikka kerroin kyllä rehellisesti, kuinka paljon työtä tämä vaatii ja että työ ei välttämättä ole sitä, miltä ulospäin näyttää eivätkä tällä alalla vapaamatkustajat pärjää. Mutta ei ole pärjännyt Ossin edellisessäkään ammatissa. Hänestä saadaan varmasti työteliäs tekijä, Savolin jatkaa.

Maanantaina oli Louhivaaran ensimmäinen työpäivä.

– Kympiltä aloitin ja nyt laitetaan tietokoneet ja puhelimet kuntoon, Louhivaara kommentoi maanantaina ennen puolta päivää.

– Ala on jo pitkään kiinnostanut. Ajattelin, että kun lätkä loppuu, niin tämä voisi motivoida, hän jatkaa.

En usko, että soveltuisin mihinkään liukuhihnalle kahdeksasta neljään.

Ossi Louhivaara

Louhivaaraa kiehtoo kiinteistönvälittäjän ammatissa liikkuva työ, ihmisten tapaaminen ja tavoitteellisuus.

– En usko, että soveltuisin mihinkään liukuhihnalle kahdeksasta neljään. Tämä on itsenäistä työtä, jossa paljon on itsestä kiinni.

Louhivaara aloittaa työt kokeneiden ammattilaisten rinnalla ja oppii samalla ammattia. Vielä ei ole tietoa, milloin hän pitää ensimmäisen asuntonäytön itse.

– Sitten kun olen siihen valmis, hän toteaa.