Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korpilahden K-Market uusiin tiloihin

Korpilahden uudistunut K-Market Herkkukeidas avaa ovensa tänään torstaina 29.4. Vastavalmistuneessa rakennuksessa kaupalla on noin 500 neliön nykyaikaiset tilat.

– Muutimme käytännössä toiselle puolelle tietä. Sijainti on kuitenkin paljon entistä parempi: olemme nyt satamasta seuraava kauppa ja lähempänä muita liikkeitä, kauppias Jenni Laaksonen sanoo.

Jenni ja Jesse Laaksonen aloittivat Korpilahdella toimivan K-Market Herkkukeitaan kauppiaina syksyllä 2020. Alun perin uusien tilojen piti valmistua jo helmikuussa, mutta aikataulu kuitenkin venyi.

– Loppusuoralle tuli vielä viikon viivästys, kun piti odottaa, että lattia kuivuu, Laaksonen kertoo.

Laaksosen mukaan uudistuksessa on kuunneltu asiakkaiden toiveita mahdollisimman tarkoin.

– Olemme keränneet asiakkailta listaa puuttuvista tuotteista ja melkein kaikki olemme saaneet myös toteutettua, kauppias toteaa tyytyväisenä.

Kauppiaiden ajatuksena on suosia lähiruokaa, ja kesällä kauppaan tuleekin muun muassa lähitilojen marjoja ja vihanneksia.

– Enemmänkin olemme yrittäneet haalia, mutta se on yllättävän haastavaa esimerkiksi tuotteiden kuljetuksen takia. Tarkoituksena on kuitenkin kasvattaa lähituotevalikoimaa edelleen.

Asiakkaat ovat toivoneet kovasti myös palvelutiskiä, mutta sitä ei ole uuteen kauppaan tulossa.

– Sen sijaan alamme itse pakkaamaan tuoretta lihaa ja kalaa. Palvelutiski ei mahtunut näihin neliöihin, eikä se ole välttämättä kaupallisesti kannattava tämänkokoisessa marketissa. Olemme testanneet edellisissä kauppapaikoissa, että palvelutiskin tuotteita paremmin kulkevat pakatut, tuoreet tuotteet hyllystä.