Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lievestuoreen S-market uudistuu ennen juhannusta kokonaan – remontin kustannusarvio on noin 1 400 000 euroa

S-market Lievestuoreen kokonaisvaltainen uudistus toteutetaan kevään ja alkukesän aikana. S-marketin myymäläilme päivitetään uuden S-market konseptin mukaiseksi, kaikki vanhat kylmäkalusteet uusitaan, myymälään rakennetaan uusi sisäänkäynti ja myös pysäköintialuetta laajennetaan. Lisäksi hedelmä- ja vihannesosasto, leipäosasto sekä juomaosasto uusitaan kalusteita myöten.

Uudistustyöt alkoivat maalis-huhtikuun vaihteessa ja myymälän osalta remontti valmistuu juhannukseen mennessä.

− Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä viihtyisämmän ja toimivamman myymälän, jonka valikoiman suunnittelussa on kuunneltu asiakkaiden toiveita. Uudistuksen myötä päivitämme valikoimiamme vastaamaan paremmin paikallista kysyntää ja asiakkaidemme toiveita, S-market Lievestuoreen marketpäällikkö Elina Piispanen kertoo.

Sisällä tapahtuvien muutosten lisäksi myös marketin parkkialuetta laajennetaan. Pysäköintialueen laajentamista on edesauttanut kiinteistön viereisen tontin hyödyntäminen parkkialueeksi.

− Olemme saaneet asiakkailta toistuvasti palautetta ahtaista parkkipaikoista ja tähän toiveeseen pystymme vihdoin vastaamaan. Ulospäin näkyvin muutos on uuden sisäänkäynnin rakentaminen myymälään. Sisäänkäynnin sijoittelua muuttamalla saadaan hyödynnettyä uusi, myymälän toiselle puolelle tuleva parkkialue paremmin, Osuuskauppa Keskimaan ryhmäpäällikkö Mikko Lehtinen sanoo.

Sisäänkäynnin uusi sijoittelu vaikuttaa myös myymäläjärjestykseen. Pullonpalautuspiste muutetaan nykyisen sisäänkäynnin kohdalle ja kassalinjat siirretään uutta sisäänkäyntiä kohden.

Uuden sisäänkäynnin tuulikaappiin saadaan sijoitettua myös Postin noutolokerikot.

Remontin yhteydessä myös kiinteistötekniikka päivitetään uusimalla nykyinen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmä sekä rakennusautomaatio tarvittavilta osin. Jatkossa kohde lämmitetään kylmäjärjestelmän lauhdelämmön sekä lämmitysjärjestelmään lisättävän lämpöpumpun avulla, joiden myötä nykyisestä öljypolttimesta voidaan lämmöntuotannossa luopua. Tavoitteena on saada S-Market Lievestuoreen kiinteistö hiilineutraaliksi tämän vuoden aikana.

Remontin uudistustyöt pyritään tekemään mahdollisimman pienin häiriöin, joten osa remontin vaiheista toteutetaan yöaikaan. Uudistus valmistuu myymälän sisätilojen ja uuden sisäänkäynnin osalta juhannukseen mennessä. Investoinnin kustannusarvio on noin 1 400 000 euroa.

Parkkialueen laajennus valmistuu kesän loppuun mennessä.