Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän kaupunginteatteri perui loppukevään esitystoimintansa

Jyväskylän kaupunki linjasi perjantaina 26.3., että se pitää nykyiset koronarajoitukset ja -suositukset voimassa huhtikuun ajan. Kaupunginteatteri peruu sen vuoksi kaikki loppukevään yleisötilaisuudet. Seuraavat teatteriesitykset teatteritalossa nähdään syyskaudella.

Loppukevään yleisötilaisuuksien lisäksi Susanin vaikutus -jännitysnäytelmälle suunnitellut suoratoistoesitykset eivät toteudu. Mahdollisuutta siirtää Susanin vaikutus -trillerin esityskausi syksylle 2021 tutkitaan. Tälle keväälle ajoitettu Kohtauksia eräästä avioliitosta jää kokonaan pois ohjelmistosta.

– Tilanne on todella valitettava ja olemme siitä pahoillamme. Yleisömme ja henkilökuntamme terveys on kuitenkin meille ensisijaisen tärkeää. Sitä ei voi riskeerata. Kiitämme yleisöämme kärsivällisyydestä poikkeuksellisessa tilanteessa. Teatterin henkilökunta keskittää nyt kaiken energiansa syksyn esitystoiminnan turvaamiseen, teatterinjohtaja Marietta Kunnas kertoo.

Viime syksynä ensi-iltansa saanut Korjaamo-komedia ehdittiin taltioida alkukevään aikana ja tallenne on tulossa myyntiin tuonnempana. Teatteri tutkii myös mahdollisuutta taltioida yleisön katsottavaksi lauluilta Jukeboksi, jonka piti saada ensi-iltansa tänä keväänä.

Lippumyymälä palvelee lipunpalautusasioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Kevään 2021 aikana umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty 31.12.2021 saakka.