Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yläkaupungilla voi pulkkailla tai vetää ostokset kotiin lainapulkalla

Lainaa pulkka, vie sillä ostokset kotiin tai laske mäkeä ja palauta pulkka parkkiin. Näin näppärästi käy yläkaupungin lainapulkan käyttö. Pulkan lainaaminen on täysin ilmaista.

Lainapulkat ovat taas tarjolla ja mukava niin, sillä kaupunki on saanut kauniin lumipeitteen. Pulkat löytyvät Kauppakadulta kahdesta paikasta eli Galleria Patinan ja K-Market Kympin läheisyydestä. Vapaan pulkan voi napata käyttöön kyseisten liikkeiden aukioloaikana. Pulkka tulee palauttaa saman päivän aikana jompaankumpaan pulkkaparkkiin.

– Lainapulkilla haluamme ilahduttaa yläkaupungin väkeä. Tänä vuonna olemme saaneet mukavasti lunta, joten uskon, että pulkista on kovasti iloa. Viime vuonna emme voineet toteuttaa pulkkien lainausta ollenkaan, sillä lunta ei saatu tarpeeksi. Nyt myös pulkkien lainausajat ovat joustavampia, sillä pulkan voi noutaa K-Market Kympin aukioloaikana eli kello 7–22, Jyväskylän elinkeinoyksikön kaupunkikeskustan projektipäällikkö Pirkko Flinkman kertoo.

Yläkaupungin yrittäjät ry:n puheenjohtaja Ursula Rautell toivoo, että käyttäjät ottaisivat pulkkailustaan kuvia ja päivittäisivät niitä eri somekanavissa tägäämällä #yläkaupunkiyllättää ja #jyväskylä.