Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linkillä pääsee käymään jouluaattona hautausmailla

Mäntykankaan ja Lahjaharjun hautausmaille ajetaan jouluaattona 24.12. kynttiläkyytejä, joilla pääsee viemään muistokynttilän poismenneen läheisen haudalle.

Matkustaa voi normaaleilla Linkki-liikenteen lipuilla, eli Waltti-matkakortilla, kuljettajalta ostettavalla kertamatkalipulla tai mobiililipulla. Aikuisen matkustajan kertamatkalippu maksaa kolme euroa ja lapsen 1,50 euroa. Matkustajia suositellaan ottamaan mukaan käteisellä maksaessa tasaraha.

Linkki kulkee Mäntykankaan hautausmaalle reittiä Keskusta (Vapaudenkadun pysäkki 3–Väinönkatu–Sepänkatu–Rajakatu–Laukaantie–Mäntykankaan hautausmaa. Kyytiin voi tulla myös matkan varren pysäkeiltä.

Vuoroja ajetaan 30 minuutin välein kello 9.00–14.00. Viimeinen lähtö keskustasta on kello 14.00.

Paluukuljetuksia Mäntykankaan hautausmaalta keskustaan ajetaan 30 minuutin välein kello 9.20–14.20. Viimeinen lähtö Mäntykankaalta on kello 14.20.

Vaajakoskelta Linkki ajaa Lahjaharjuun reittiä Vaajakoski–Tölskä–Vaajakosken keskusta– vanha Vaajakoskentie–Lahjaharjun hautausmaa.

Lähtö Tölskän tiehaarasta on kello 9.00 ja paluukuljetus Lahjaharjun hautausmaalta Vaajakoskelle kello 10.30.