Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunginteatterin esitystauko jatkuu 22.1.2021 asti

Aluehallintovirasto on jatkanut yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia 17.1.2021 saakka. Rajoitukset koskevat myös Jyväskylän kaupunginteatteria, ja esitykset jatkuvat 23.1.2021.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto tiukensi torstaina 17.12. julkisia yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia. Sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitus on kymmenen henkilöä.

Kaikki loput kaupunginteatterin Sydänmaan näytökset perutaan osin rajoitusten vuoksi ja osin teatterin muun toiminnan turvaamiseksi.

Jo lunastetut liput peruttuihin esityksiin voi vaihtaa tuleviin esityksiin olemalla yhteydessä lippumyymälään. Täyttämällä teatterin verkkosivuilta löytyvän palautuslomakkeen, voi halutessa vaihtaa ostetut liput kaksi vuotta voimassa olevaan teatterilahjakorttiin tai vaihtoehtoisesti saada lippurahat takaisin. Maksamattomat varaukset perutaan automaattisesti.

Harjoitus- ja muu toiminta jatkuu kaupunginteatterissa normaalisti tauon aikana turvallisuus huomioiden.