Riihivuori avaa sittenkin rinteet – Pohjoisrinteen maakauppa etenemässä

Laskettelukeskus Riihivuoren kausikorttikampanjan 1000 myydyn kortin tavoite ei täyttynyt määräajassa. Sunnuntaina päättyneeseen määräaikaan mennessä kausikortteja oli verkkosivujen mukaan myyty reilut 500 kappaletta.

Laskettelukeskusta pyörittävän Riihivuoren Rinteet Oy:n toimitusjohtaja Tiina Sironen ja laskettelutoimintaa elvyttävä Kari Sironen kertoivat Suur-Jyväskylän Lehden jutussa lokakuun lopussa, ettei rinteitä ehkä avata, jos tavoite ei täyty.

Tiistaina viesti oli toinen.

– Talvi toteutuu ja kausikorttien kampanjamyynti jatkuu. Suurin syy sille, että päätimme toiminnan käynnistämisestä on se, että Muuramen kunta on edennyt neuvotteluissa pohjoisrinteiden maakaupoista, Tiina Sironen kertoi.

Muuramen kunnanhallitus pitää tiistaina iltapäivällä ylimääräisen kokouksen, jossa se käsittelee muun muassa pohjoisrinteen maakauppaa.

Vs. kunnanjohtajan ehdotuksen mukaan kunnanhallitus esittäisi 16.11. kokoontuvalle kunnanvaltuustolle, että Muurame ostaa Oksala ja Aurinkorinne-nimiset tilat yhteishintaan 310 000 eurolla. Maa-alueet sijaitsevat eri puolilla taajamaa. Oksalan tilan reilun 14 hehtaarin palsta sijaitsee Riihivuoren rinnealueella.

Toteutuessaan kauppa tarkoittaisi samalla, että kunnan ympäristöministeriöön tekemä maa-alueen lunastuslupahakemus peruttaisiin.

Riihivuoren laskettelukeskukselle kauppa tietäisi mahdollisuutta kehittää laskettelutoimintaa.

– Pohjoisrinteitä päästäisiin tekemään ehkä jo ensi kesänä, Tiina Sironen sanoo.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut