Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylässä torstaina esiintyvä Egotrippi julkaisi levyn sinfoniaorkesterin kanssa

Egotrippi julkaisi Turun filharmonisen orkesterin kanssa äänittämänsä Aina matkalla jonnekin -levyn 9. lokakuuta. Leri Leskisen ja Risto Niinikosken tuottama albumi sisältää 13 Egotrippi-klassikkoa sinfoniaorkesterille sovitettuna. Turun filharmonisen orkesterin kapellimestarina levyllä on Antti Rissanen.

Idea yhteislevystä syntyi Egotripin juhlistettua 25-vuotissyntymäpäiviään kahdeksalla loppuunmyydyllä yhteiskonsertilla eri sinfoniaorkestereiden kanssa syksyllä 2018 ja keväällä 2019.

Konsertit saavat jatkoa, sillä lokakuussa Egotripin esiintyy yhdessä sinfoniaorkestereiden kanssa viidessä kaupungissa; Jyväskylässä torstaina 22.10. Egotripin vuoden ainoaksi jäävissä konserteissa kuullaan valikoidut helmet yhtyeen yli 25 vuotta kestäneeltä matkalta.

– Konsertit sinfoniaorkestereiden kanssa olivat upea kokemus niin meille soittajille ja lauluntekijöille kuin yleisöllekin. Ne olivat musiikillisesti niin korkealaatuisia, että tuntui suorastaan velvollisuudelta taltioida ne tavalla tai toisella. Pyrimme rakentamaan sellaisen albumikokonaisuuden, jossa sovitusten suuruus, syvyys ja monipuolisuus tulisi mahdollisimman hyvin esille. Sovittajien lisäksi tuottaja Leri Leskisen työpanos oli tässä ensiarvoisen tärkeä, Egotrippi-yhtyeen rumpali ja albumin toinen tuottaja Risto Niinikoski kommentoi.