Lauantaina tarjolla marssiseuraa 10, 15, 25 ja 32 kilometrille

Lyhyemmillä marsseilla liikutaan Jyväsjärven maisemissa. 10 ja 15 kilometrin reiteille lähdetään Hotelli Albalta. Tiina Mutila

Sami Rahkonen

Maanpuolustuskoulutus järjestää lauantaina 15.8. Kesäyön marssin Jyväskylässä. Marssi järjestetään Jyväskylässä neljättä kertaa.

Kaikille tarkoitetussa tapahtumassa on mahdollisuus marssia 10, 15, 25 ja 32 kilometrin reitit Jyväsjärven rantamaisemissa ja Laajavuoren ulkoilureiteillä.

Marssille voivat osallistua kaikki kuntoilusta kiinnostuneet. Mukaan pääsevät niin yksittäiset henkilöt, perheet kuin kaveri- ja työporukatkin. Myös sauvakävelijät ja kytketyt koirat ovat tervetulleita.

10 ja 15 kilometrin reiteille lähdetään Hotelli Albalta Mattilanniemestä. Reitit kiertävät Jyväsjärven rantoja. 15, 25 ja 32 kilometrin reiteille lähdetään Liikuntakeskus Buugilta Killeriltä. Pidemmät reitit marssitaan Laajavuoren maisemissa.

Koronan vuoksi yhteisiä alkuverryttelyjä ei järjestetä ja marssimaan lähdetään porrastetusti. Lähtöajat sijoittuvat kello 16.30 ja 20 väliin.

Ennakkoilmoittautuminen marssille päättyy 12.8. illalla, mutta mukaan pääsee myös jälki-ilmoittautumalla matkan liikkeellelähtöaikana.

Tapahtuma on maksullinen ja siihen voi ilmoittautua verkossa täällä.

Keskustelu