Biitsiä vaikka keskellä talvea – Seppälänkankaan uudessa hallissa voi pelaamisen lisäksi lillua paljussa tai järjestää rantabileet ilman järveä

Jyväskylän Seppälänkankaalla avataan syyskuun alussa uusi beach volley -halli.

Tavoitteena on saada sisätiloihin aitoa biitsitunnelmaa ympäri vuoden: täysimittaisen kentän lisäksi halliin rakennetaan parhaillaan oleskeluparvea, johon on suunnitteilla tekonurmea, kunnon äänentoistolaitteet sekä kalusteita urheiluseu­rojen tai kaveriporukoiden ”rantabileitä” varten. Halliin tulee myös vuokrattava palju.

Jyväskylän entinen sisäbiitsikenttä Jump Parkin tiloissa muutettiin kesäkuun alussa padelkentäksi. Beach Jyväskylä Oy:n puuhamies Peetter Jääskeläinen alkoi heti uutisen kuultuaan suunnitella korvaavaa tilaa beach volleyn pelaajille.

Jääskeläisen ideoinnin lopputuloksena uuteen halliin kipattiin maanantaina 160 tonnia hiekkaa ja pystytettiin uusi verkko.

– Sain suostuteltua kaverini Tapio Itkosen perustamaan osakeyhtiön, jossa olen nyt kevytyrittäjänä ja vastaan hallin toiminnasta, Jääskeläinen kertoo.

Jääskeläinen itse on aktiivinen beach volleyn harrastaja, ja hänen mukaansa lajin suosio on kasvanut Jyväskylässä viime vuosina tuntuvasti.

– Sen huomaa ihan selvästi Tuomiojärven kentillä. Saimme aika hyvin jo uuden hallinkin arki-iltojen vakiovuorot täytettyä yhteistyössä Jyväs-Lentiksen kanssa.

Halliin voi varata maksullisia irtovuoroja omalle porukalle Beach Jyväskylän verkkosivuilla.

Peetter Jääskeläisen mukaan Beach Jyväskylän suunnitelmissa on järjestää hallissa pelivuorojen ja rantabileiden lisäksi muun muassa personal training- ja työhyvinvointivalmennuksia.

– Nyt vaan toivotaan, että ei tule kovin pahaa korona-aaltoa ja porukka pääsee pelaamaan normaalisti.