Luulitko, ettet voi käyttää hääpukuasi toista kertaa? Olit väärässä

Käytä hääpukuasi -päivä on Suomessa keksitty virallinen teemapäivä 15. tammikuuta.

Harmittaako sinua, että hääpukuun ja muuhun häätavaraan tuli uhrattua aikaa ja rahaa, mutta käyttö jäi yhteen kertaan? Nyt asiaan tulee muutos!

Käytä hääpukuasi -päivä tiistaina 15. tammikuuta tarkoittaa, että hääpuvut saavat uuden elämän. Miksi et tee vaikkapa pihan lumitöitä hääpuku ylläsi. Tai järjestä teemakutsut ystäville hääpuvun ympärille. Erilaisuutta arkeen tuo taatusti häärekvisiitan nappaaminen töihin mukaan.

Käytä hääpukuasi -päivä on Suomessa keksitty virallinen teemapäivä, jota vietetään vuosittain 15. tammikuuta. Päivän aikana on mahdollista käyttää hääpukua tai sen osaa kuten laukkua, kenkiä tai korua, jos itse puku ei jostain syystä enää sovi päälle.

Päivään osallistuminen ei edellytä naimisissa oloa, joten prinsessapäivään pääsevät kaikki osalliseksi – ilman avioliitoa. Päivä ei tuota rahaa kenellekään, sillä päivään ei liity mainossopimuksia eikä sen takana ole järjestöä, aatetta tai yritystä.

Erilaisuutta arkeen tuo vaikka häälaukun nappaaminen töihin mukaan. Tästä voi etukäteen sopia, jotta mahdollisimman moni osallistuu. Syntyy varmasti mukavia keskusteluja ja muistoja.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut