Televisiosta tutut tanssin ammattilaiset tuovat shownsa Paviljonkiin – he ovat mukana

Tanssien tähtiin -tapahtuma perustuu Tanssii tähtien kanssa -tv-formaattiin.

Tanssien tähtiin -show tuo Jyväskylään televisiosta tuttuja tanssin ammattilaisia. Elevent Group Ltd

Seppo Pänkäläinen

Jyväskylässä koetaan 12. huhtikuuta Tanssien tähtiin -show, joka perustuu televisiosta tuttuun Tanssii tähtien kanssa -tv-formaattiin. Tunnin showssa nähdään 10 tuttua tanssijaa Tanssiii tähtien kanssa- tv-ohjelmasta.

Jokaisessa showssa on mukana myös yksi vierailija. Mukaan ovat lähteneet muun muassa Hannes Suominen, Edis Tatli ja Pekka Pouta. Jyväskylässä Paviljongin Wilhelm-salissa vierailijana nähdään James Nikander. Musta Barbaari oli mukana keväällä 2017 Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassa sen kymmenennellä tuotantokaudella.

Show marssittaa lavalle sellaisia nimiä kuin Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola sekä Katri Mäkinen.

– On hienoa, että tanssijat pääsevät myös näyttämölle esittämään taitojaan, Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg sanoo.

Ahti-Hallberg, joka on vastuussa myös shown puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta, oli Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassa ensin opettajana ja sitten tuomarina.

– Haluamme tarjota katsojille mahdollisuuden tutustua tanssijoihin, kertoa heistä jotain uutta ja esitellä heidän omia tähtihetkiään. Tällainen kokonaan kilpatanssijoiden tekemä show on ainutlaatuinen, lähin vertailukohta löytyy Englannista, missä vastaavan tv-ohjelman jälkeen tanssijat tekevät parin kuukauden kiertueen, esityksen ohjauksesta vastaava Marko Keränen sanoo.

Shown suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa.

Keskustelu