Kiekkofaneille luvassa lätkäherkkua – SM-liigan ratkaisupelejä avoimelta kanavalta

TV5 näyttää vielä yhden runkosarjan pelin sekä kahdeksan playoff-ottelua.

Nekin television katsojat, joilla ei ole maksukorttia jääkiekon SM-liigan otteluihin, saavat herkkunsa kevään aikana. TV5 nimittäin näyttää vielä yhden runkosarjapelin sekä sen jälkeen vielä kahdeksan pudotuspeliottelua.

Ensi keskiviikkona 6. maaliskuuta tv-pelissä kohtaavat HIFK ja Pelicans, jotka olivat maanantaina sarjataulukossa samassa pistemäärässä (92). Ihan kirkossa kuulutettu ei ole vielä kummankaan ylemmän loppusarjan paikka, mutta lähellä se on.

Ottelun selostaa Jani Alkio ja asiantuntijana on Ismo Lehkonen.

Runkosarjan päätöskierros pelataan torstaina 14. maaliskuuta. Joukkueilla on jäljellä 4–5 ottelua.

TV5 näyttää kauden pudotuspeleistä kahdeksan ottelua. Puolivälieristä näkyy neljä ottelua, välieristä kaksi ja finaalisarjasta niin ikään kaksi peliä. Puolivälieräpäivät ovat torstai 21.3., perjantai 22.3., maanantai 25.3. ja keskiviikko 27.3.

Välieräpäivät ovat keskiviikko 3.4. ja lauantai 6.4. sekä finaalipäivät lauantai 20.4. ja tiistai 23.4.

JYPin kohtalona on todennäköisesti pyrkiä mitalipeleihin säälipleijareiden kautta. Tuo paikka näyttää melko varmalta, sillä Sportiin oli ero maanantaina viisi pistettä. JYP pelaa vielä kahdesti kotona (KalPa ja Kärpät) sekä kahdesti vieraissa (SaiPa ja KooKoo 12.3.). Se, näkyykö JYP avoimen kanavan pudotuspeleissä riippuu sekä seuran runkosarjasijoituksesta että TV5-kanavan intresseistä.

Lue lisää aiheesta