Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uskoisitko tämän: Jyväskylän keskustassa pelataan Kirkkopäivillä golfia

Jyväs-Golf ja Suomen Golfliitto rakentavat Kirkkopuistoon 3–4 väylän puistogolfradan.

Uskotko sinä, että tämä kolmiyhteys voi toteutua: kirkko, Jyväskylän keskusta ja golf?

Älä ole vähäuskoinen, sillä Jyväskylässä 17.–18. toukokuuta järjestettävien Valtakunnallisten Kirkkopäivien, joiden ympärillä kohistaan muutoinkin, yhteydessä pelataan golfia Jyväskylän Kirkkopuistossa.

Tapahtuman taustalla ovat paikallinen golfseura Jyväs-Golf ja Suomen Golfliitto. Tarkoituksena on rakentaa Kirkkopuistoon 3–4 puistogolfväylää. Yleensä golfkenttä on joko 9- tai 18-reikäinen.

Kyseessä on kaiken kansan tapahtuma, jossa golfin kokeilemisen kynnys on tehty mahdollisimman matalaksi ja helpoksi. Suomen Golfliitosta ovat osaajat paikalla, joten erityistä opetusosaamista ei tarvita, innostus lajiin riittää.

Toukokuun puolivälissä Jyväskylän keskustaa ja yliopiston aluetta värittävät kaiken kansan Kirkkopäivien oman ohjelman ohella monet muutkin tapahtumat kuin puistogolf. Tuolloin koetaan Lähetysjuhlat ja lauantaina tapahtumakimaraan yhdistyy kaupunkifestivaali Yläkaupungin Yö.