Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskyläläinen somekaunotar rakastui rikolliseen ja eli tämän rinnalla miehen traagiseen kuolemaan asti

Kotiseudulleen palanneen Elziera Bezuidenhoutin elämä on ollut tavallista värikkäämpää.

Hän käyttää Instassa nimeä Eldoora85 ja Facebookissa El Be.

Kuvissa näkyy usein hänen tyylikäs pukeutumisensa ja lukuisat tatuoinnit.

Hän on jyväskyläläinen Elziera Bezuidenhout.

Ei ihan kuka tahansa nainen, sillä hän nousi julkisuuteen avoliitossa entisen rikollisen, sittemmin kirjailijaksi ryhtyneen Marko Lönnqvistin rinnalla. Pari asui silloin Orimattilassa, nyt Lönnqvistin kuoleman jälkeen (2018) Bezuidenhout on palannut juurilleen.

Instakuvista Eldoora85 sanoo, että ne ovat paitsi hänelle itselleen, myös “silmänruokaa muille”. Ainakaan toistaiseksi hän ei kuvia hyödynnä rahallisesti.

– Ei ole käynyt mielessä. Mutta jos kysyttäisiin, ottaisin asian harkintaan. Suomessa kuvien ostomarkkinat ovat aika nihkeät mutta ulkomailla erilaiset, El Be sanoo.

Nainen kertoo saavansa tasapuolisesti kehuja miehiltä ja naisilta. Mutta:

– Erottaa selkeästi, millaiset kuvat ovat miesten mieleen ja millaiset naisten mieleen.

Ammatiltaan Bezuidenhout on kokki mutta opiskelee pintakäsittelyalalle. Muutoin aika menee perheen lasten ja koirien kanssa.

Niitä tatuointeja naisella on paljon. Kuinka paljon?

– Lakkasin laskemasta, kun 15 tuli täyteen. Uusin on kaulassa, ja seuraava tulee syntymäpäivänä 29. toukokuuta.

Jos vetosi naisen eksoottisuus aikoinaan Lönnqvistiin, vastaavasti Lönnqvistissä oli jotain vastustamatonta: Bezuidenhout iski silmänsä Markoon luettuaan miehestä kertoneen lehtijutun. Kaunotar sai aluksi pakit, koska Marko oli tuolloin parisuhteessa. Tuon suhteen päätyttyä kuulemma mies sitten kysyi, onko treffitarjous yhä voimassa. Ja se oli. Pari oli yhdessä aina Lönnqvistin kuolemaan asti.

Bezuidenhout on todennäköisesti Jyväskylän kansainvälisin nainen, sillä hänen sukunsa historia kiertyy Etelä-Afrikan apartheidiin ja siitä vapautumiseen.