Humalaiset naiset ajoivat moottoriveneellä Päijänteellä päin Konjakkisaarta

Poliisilta

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta Jämsässä 9-tiellä sunnuntaina kello 14.30. Poliisipartio tavoitti epäillyn henkilöauton. Seulonta-alkometri kertoi ajoneuvon kuljettajan, vuonna 1961 syntyneen jyväskyläläisnaisen olevan päihtynyt. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Hätäkeskus ilmoitti lauantaina kello 8.25 moottoriveneen ajaneen päin Konjakkisaarta Päijänteellä. Tapahtumapaikalla pelastuslaitos tapasi saarta päin ajaneesta veneestä kaksi päihtynyttä naista. Molemmat naiset myönsivät poliisille ajaneensa venettä humalassa. Veneessä ollut vaajakoskelaisnainen on syntynyt vuonna 1977 ja laukaalaisnainen vuonna 1984.

 

Jämsän Kaipolassa Torikadulla rikottiin huoneiston ikkuna tiilikivellä läpi heittämällä sunnuntaina kello 15.00–16.00 välisenä aikana. Poliisi kaipaa tietoja tapahtumasta ja niitä voi antaa soittamalla Jämsän poliisille numeroon 0295 445 741

 

Poliisipartio pysäytti lauantaina kello 16.00 henkilöauton tarkastusta varten Akkalankujalla Jyskässä. Ajoneuvon kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Autosta tuli lisäksi vahva huumausaineen haju ja poliisi löysi autosta huumausaineita. Kuskina oli vuonna 1983 syntynyt muuramelaismies.

 

Hätäkeskus ilmoitti lauantaina kello 16.00 poliisille epäillystä rattijuoposta pikaruokaravintolan pihalla Hannikaisenkadulla. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon ja sitä kuljettaneen sekavan miehen. Henkilöauton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Vuonna 1987 syntynyttä saarijärveläismiestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Hieman yli 30-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen varkauteen Keljon Prismassa perjantaina kello 21.30. Nainen kätki anastamiaan tuotteita foliolla vuorattuun reppuun ja poistui kassojen ohi maksamatta. Anastetun omaisuuden yhteisarvo oli hieman yli 600 euroa.

 

Poliisipartio pysäytti auton Jyväskylässä Myllyjärventiellä torstaina kello 16.30. Auton kuljettaja vaikutti voimakkaasti päihtyneeltä ja selvisi, että hän on toistaiseksi ajokiellossa. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista. Auton kyydissä ollut matkustaja oli ajokuntoinen ja hänellä oli voimassaoleva ajo-oikeus, joten hän siirsi auton pois pysäytyspaikalta.

 

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus torstaina kello 17.30, että Jyväskylästä Kolikkotieltä lähti auto Holstintien suuntaan ja kuljettajan lisäksi koko autoseurue vaikutti päihtyneeltä. Poliisipartio kääntyi Vapaaherrantieltä Merasimeen ja havaitsi ilmoitetun auton kolaroineen henkilöauton kanssa. Ilmoitetussa autossa istui useita henkilöä ja kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti positiivista.

 

Jyväskylässä poliisimoottoripyöräpartio havaitsi torstaina kello 20.15 huomattavan kovalla nopeudella Palokanortta ajavan moottoripyörän, jossa ei ollut rekisterikilpeä. Moottoripyörä jatkoi liikenneympyrän jälkeen muun liikennevirran mukana Ruokkeentien liikenneympyrään ja kiihdytti edelleen voimakkaasti Ruokkeentielle. Tutka mittasi takaapäin hetkellisesti lukeman 123 km/h tienkohdassa, jossa on 40 km/h nopeusrajoitusalue. Moottoripyörä jarrutti ennen Laajavuorentien risteystä olevan tietyömaan ja eteen tulleen muun liikenteen vuoksi, jolloin se pysäytettiin. Selvisi, että kuljettaja on väliaikaisessa ajokiellossa.

Keskustelu