Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Poliisi pysäytti maanantaina kello 23.30 Kuokkalantiellä moottoripyörän. Mieskuljettajalla ei ollut ajo-oikeus voimassa. Kortitta-ajoja miehelle oli vuoden sisällä kertynyt 17 kappaletta. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille henkilöauton ulosajosta Laukaan Kantolantiellä sunnuntaina kello 9.15. Tapahtumapaikalta poliisi tapasi auton luota kaksi erittäin päihtynyttä miestä. Vuonna 1985 syntynyt mies oli paikkakuntalainen ja vuonna 1984 syntynyt mies saarijärveläinen. Poliisi selvittää kumpi miehistä oli ollut ajoneuvon kuljettajana.

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina kello 11.00 poliisille peltikolarista Palokan Martikaisentiellä. Ilmoituksen mukaan sekavan oloinen nainen poistui pysäköintialueelta vaurioituneen auton luota. Poliisi tavoitti naisen kotoaan. Hän myönsi ajaneensa autoa hetkeä aiemmin. Naisen käytös vaikutti myös päihtyneeltä. Huumepikatesti antoi hänelle positiivisen tuloksen. Vuonna 1972 syntynyttä jyväskyläläisnaista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikennerikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Jyväskylässä poliisi sai ilmoituksen lauantaina kello 23.40, että Suluntiellä oli auto ajautunut pihan läpi nurmikolle ja kuljettaja nukkui autossa. Auton kuljettajaksi ilmeni vuonna 1990 syntynyt mies ja hän puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Hätäkeskus ilmoitti perjantaina kello 21.15 auton suistuneen puuhun Pohjanlahdentien ja Siltakadun risteyksessä. Partion saavuttua tapahtumapaikalle ajoneuvon kuljettaja oli ambulanssissa saamassa hoitoa. Kuljettaja kertoi kuljettaneensa ajoneuvoa Pohjanlahdentietä tarkoituksenaan kääntyä Siltakadulle. Kuljettaja ei kertomansa mukaan saanut ajoneuvoaan kuitenkaan käännettyä, vaan ajautui risteyksen yli kevyenliikenteenväylälle ja edelleen sen yli törmäten puuhun.

Jyväskylän Lohikoskentiellä tapahtui perjantaina kello 22.20 liikennevahinko. Henkilöauto ja kuorma-auto olivat rinnakkaisilla kaistoilla ajamassa kohti Jyväskylän keskustaa. Kuorma-auto käytti vasenta kaistaa ja henkilöauto oikeanpuoleista. Yhtäkkiä toinen henkilöauto oli ajanut kuorma-auton ja henkilöauton väliin. Väliin ajanut henkilöauto osui kaistalla olleen henkilöauton takakulmaan. Kuorma-auton kuljettaja ja kaistalla olleen henkilöauton kuljettaja arvioivat molemmat nopeutensa olleen törmäyshetkellä noin 50–60 km/h. Molemmat henkilöautot vaurioituivat törmäyksessä, ja kolaroidun ajoneuvon kuljettaja toimitettiin Keski-Suomen keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Puistokadulla sijaitsevan baarin kohdalla tapahtui perjantaina kello 23 aikoihin pahoinpitely. Puistokadulla sijaitsevasta baarista poistui nainen, joka alkoi kadulla käyttäytyä aggressiivisesti. Aggressiivisesti käyttäytynyt nainen kävi kiinni kadulla kulkeneen naisen kaulahuiviin ja alkoi kuristaa häntä. Paikalle tuli muita ihmisiä, ja nainen oli irrottanut otteensa toisen kaulahuivista. Pahoinpidelty nainen yritti poistua paikalta, mutta kuristanut nainen heitti häntä vielä tuopilla takaraivoon. Pahoinpitelijä poistui paikalta ennen poliisin tuloa. Pahoinpitelijä oli noin 30-vuotias, hänellä oli tumman pinkit hiukset, tummat vaatteet ja silmälasit. Tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä.

Keskustelu