Tommi Soidinmäelle Vuoden tanssittaja titteli – Jyväskyläläinen mukana suurmusikaalissa

Jyväskyläläisellä laulaja-näyttelijällä, koru- ja pukusuunnittelijalla Tommi Soidinmäellä onnistuu tällä hetkellä kaikki. Työkeikkoja on kalenteri täynnä ja myös koru- ja vaatebisnes kukoistavat. Siinä “sivussa” tuli Vuoden tanssittaja 2019 -titteli.

Soidinmäen kalenteri alkaa olla täynnä jo ensi vuodenkin osalta. Sinne piirtyvät niin suurmusikaali Kangasniemen Syvälahdella kuin Krokotiilirock Lappeenrannan kesäteatterissa.

– Musikaalista ei vielä sen enempää kuin että se vedetään elokuussa Kangasniemellä Syvälahden lavalla. Sen jälkeen lähdetään vielä 25 paikkakunnan kiertueelle. Tämä on iso juttu, jonka muistan lopun ikääni.

– Krokotiilirock puolestaan käsittää peräti 40 näytöstä ja produktio alkaa juhannusviikolla. Siinä esitetään 60- ja 70-luvun rockia juonellisessa näytelmässä. Mukana on muun muassa tämän vuoden Iskelmäfinlandia-palkittu Virve Rosti, jonka kanssa on suunnitteilla ensi kevääksi myös yhteinen duetto, Soidinmäki kertoo.

Musiikin tähän sovittaa Jean S. -mies Antti Paavilainen ja esityksen ohjaa tv:stä tuttu Miia Nuutila.

Uusi korusarja (jo kolmas) tulee joulumarkkinoille marraskuussa. Kaksi aiempaa on myynyt niin hyvin, että koruja on jopa vaikea saada. Uusin sarja käsittää rannekkeen ja riipuksen.

Eikä siinä vielä kaikki. Miss Suomi -kisan tv-lähetyksessä viikonloppuna esiintynyt Soidinmäki saa Iina Naumasen kanssa näillä näkymin kaksi pukua Linnan juhliin.

– Ketkä niitä kantavat on vielä salaisuus. Mutta sen voin kertoa, että ensimmäinen korusarja on esillä Linnan juhlissa uudistettuna ja sitä kantaa upea nainen, Soidinmäki sanoo.

Lue lisää aiheesta