Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Hätäkeskukseen tuli maanantaina kello 16.10 ilmoitus Muuramesta henkilöautosta, jonka kuljettaja olisi olemuksen ja ajotavan perusteella mahdollisesti päihtynyt. Ilmoittaja seurasi autoa kauppaliikkeen pihasta koko matkan, kunnes auto pysähtyi. Partio tapasi henkilöauton luota sen mieskuljettajan sekä muita henkilöitä, jotka eivät liittyneet asiaan. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukeman.

Sunnuntaina kello 21.55 aikaan tuli tieto, että Jyväskylässä Sohlbergintiellä sijaitsevan yrityksen tiloihin on murtauduttu vääntämällä rikki pääoven lukko murtoraudalla. Vartijan saapuessa paikalle tekijä oli poistunut paikalta. Sisätiloissa oli rikottu sekä pengottu paikkoja. Anastetusta omaisuudesta ei vielä ollut tietoa.

Poliisipartio pysäytti lauantaina kello 23.56 henkilöauton Alasinkadulla. Henkilöautoa kuljetti vuonna 1979 syntynyt jyväskyläläismies. Seulonta-alkometri kertoi miehen olevan päihtynyt. Myös huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi sai keskiviikkona kello 18.48 ilmoituksen ulosajosta Jyväskylässä Alasinkadun ja Vasarakadun risteyksessä. Henkilöauto oli ajanut Alasinkatua pitkin kohti Vasarakadun risteyksessä olevaa liikenneympyrää. Juuri ennen liikenneympyrää ajoneuvo oli ajautunut tien oikeaan laitaan kevyen liikenteen väylälle ja törmännyt valaisinpylvääseen. Auto vaurioitui törmäyksessä. Auton kuljettaja toimitettiin tarkastettavaksi Keski-Suomen keskussairaalaan. Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Keskustelu