Eino Grön juhlistaa 80 ikävuottaan Kaupunginteatterissa

Suomen tunnetuimpiin laulajiin kuuluva Eino Grön täytti 80 vuotta tammikuussa. Koska mies on ehtiväinen ja asuu osan vuotta ulkomailla, juhlakonsertit ovat venyneet syksylle asti. Jyväskylässä Gröniä kuullaan juhlavuoden kunniaksi nyt gaalassa sunnuntaina 27. lokakuuta, paikkana Kaupunginteatteri.

Lavalle nousevat myös Sofia Arasola, joka on paitsi laulaja tullut tunnetuksi roolistaan tv:n saippuasarjassa Salatut elämät, jossa hän näytteli Lola Vinberg -nimistä hahmoa 2017–19. Kesällä Arasolaa nähtiin Riihivuoren kesäteatterissa Muuramessa, jossa hän oli pääroolissa Kaunis Veera -näytelmässä. Arasola paitsi laulaa, myös juontaa tilaisuuden.

Myös toinen lavavieras Rasmus Koskinen ilahduttaa Gröniä. Porin teatterin Tango d'Amore -musikaalissa nuorta Eikkaa esittänyt Koskinen on Porista kotoisin.

Jyväskylässä kuullaan parin tunnin aikana Eino Grönin tunnetuksi tekemiä hittejä, joita riittää: Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa, Liian paljon rahaa, Tango d'Amore, Niin paljon kuuluu rakkauteen ja Seinillä on korvat. Muun muassa.

Jyväskylään Grön saapuu lähes suoraan Välimereltä, jossa hän oli erään aikakauslehden risteilyllä viihdyttäjänä. Risteily päättyi juuri nyt levottomaan Barcelonaan. Sitä ennen mies ehti piipahtaa Luxemburgissa “urbaaneissa lavatansseissa” sekä Rotterdamissa Merimieskirkossa.

Eikä Eino Grön lepää tämänkään jälkeen.

– Joulun alla vierailen Lontoossa esiintymässä suomalaisille. Merimieskirkot ovat minulle rakkaita, olivathan vanhempani merillä, satamakaupunki Porin Reposaaresta kotoisin oleva Eino Grön sanoo.

Grön viettää talvella aikaa Yhdysvaltain Floridassa muun muassa golfaten. Hänellä on myös Yhdysvaltojen kansalaisuus.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut