Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Palokassa Sammontien ja Saarijärventien kiertoliittymässä tapahtui mopon ja sähköpolkupyörän välinen törmäys maanantaina kello 15.50. 15-vuotias poika oli poistumassa kiertoliittymästä, kun hän havaitsi kevyenliikenteenväylää lähestyneen polkupyöräilijän. Poika ei saanut mopoaan pysähtymään ennen suojatietä, vaan törmäsi polkupyörällä ajaneeseen 44-vuotiaaseen naiseen ja molemmat kaatuivat. Nainen kuljetettiin jatkotutkimuksiin törmäyksen jälkeen. Mopoilija ei loukannut itseään.

Kaksi alaikäistä tyttöä jäi kiinni näpistelystä Mestarin Herkussa Jyväskylässä maanantaina kello 16.40. Tytöt piilottivat kuusi siideritölkkiä laukkuihinsa ja poistuivat kaupasta maksamatta tuotteita. Vartija otti tytöt kiinni kassalinjan jälkeen. Tuotteet saatiin takaisin myyntikuntoisina, ja tytöt luovutettiin huoltajille asian selvittämisen jälkeen.

Hätäkeskukseen tuli viime viikon keskiviikkona kello 16.55 ilmoitus, että Vasarakadulla sijaitsevassa tavaratalossa on näpistelijä. Mies keräsi elintarvikkeita koriinsa ja otti juomaosastolta yhden oluttölkin. Mies laittoi kassajonossa oluttölkin vaatteisiinsa ja maksoi muut tuotteet. Vartija otti miehen kiinni kassalinjan jälkeen. Miehellä on 44 kappaletta anastusrikoksia vuoden sisään.

Poliisin 14.10. alkaneen ja 20.10. päättyneen valtakunnallisen raskaan liikenteen tehovalvontajakson aikana todettiin ajo- ja lepoaikarikkomuksia 182 sekä ajopiirturirikkomuksia 24 kappaletta. Epäkuntoisuuksien takia matka jouduttiin keskeyttämään 20 tapauksessa. Lisäksi tavattiin kolme ajo-oikeudetonta ja kahdeksan etsintäkuulutettua henkilöä.

Kommentoi