Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Hätäkeskukseen tuli maanantaina kello 20.50 ilmoitus mahdollisesta rattijuoposta Kylmälahdentiellä Jyväskylässä. Poliisipartio sai näköhavainnon kyseisestä henkilöautosta ja pysäytti sen Kylmälahdentielle. Auton kuljettajaksi osoittautui erittäin päihtynyt nuori mies, joka puhalsi nollat poliisin alkometriin. Miehelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehen henkilöllisyydestä oli aluksi epäselvyyttä, sillä hän oli oman kertomansa mukaan unohtanut ajokorttinsa kotiin. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausainetta ja ajokortti, josta kävi ilmi, että vuonna 1997 syntynyt mies oli antanut poliisipartiolle väärät henkilötiedot. Mies oli kaiken lisäksi ajokiellossa, hallusta löytyneestä ajokortista huolimatta.

Poliisipartio partioi Laukaan keskustassa maanantaina kello 00.50, kun se havaitsi henkilöauton Laukaantiellä. Partio pysäytti ajoneuvon läheisen liikekeskuksen parkkipaikalle. Kuljettajaksi osoittautui vuonna 1983 syntynyt mies. Seulonta-alkometrikokeen tulos osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemaa kuin myös poliisiasemalla suoritettu tarkkuusalkometrikoe. Kuljettajalla on myös voimassa oleva ajokielto.

25-vuotias mies löi 19-vuotiasta kasvoihin Jyväskylän Kauppakadulla ravintolan edustalla sunnuntaina kello 01.30. Asianomistaja sai vuotavan haavan kasvoihinsa. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä.

34-vuotias mies on epäiltynä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Hän piti mukanaan kääntöveistä yleisellä paikalla Tikkakoskella Kirkkokadulla sijaitsevan pubin edustalla ilman hyväksyttävää syytä. Tapahtuma-aika oli sunnuntai kello 3.30.

Poliisipartio pysäytti lauantain alkuillassa kello 17.30 Jyväskylän Seitikintielle henkilöauton, jota ajoi ajo-oikeudeton 39-vuotias mies. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Muuramessa Kinkovuorentiellä narahti lauantaina kello 23.55 ajo-oikeudeton kuljettaja. Henkilöauton ratissa oli 24-vuotias mies, jolle kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään.

Kommentoi