Saija Tuupanen konsertoi Muuramessa – Fanitapaaminen Äänekoskella

Jyväskyläläisen tangokuningattaren Saija TuupasenSydämeeni joulun teen -konsertti koetaan Muuramessa Kulttuurikeskuksen Muuramesalissa ensi torstaina 19. joulukuuta.

Äskettäin Vuoden Naisartistiksi yleisöäänestyksellä valittu Tuupanen on kiertänyt tänä vuonna keikoilla reilun 200 esiintymisen tahtia. Naisen loppuvuoteen mahtuu myös kymmenkunta joulukonserttia, joista kuningatar kertoo nauttivansa.

– Konserteissa yleisö ja artisti ovat lähempänä toisiaan ja vuorovaikutuksesta syntyy käsin kosketeltavan herkkä tunnelma, Tuupanen vertaa lavaesiintymisiin.

– Tunnelma Muuramessa on aina ollut tosi hieno. Muuramen konsertissa minua säestää oma orkesterini eXmiehet, ja esitämme tärkeiksi muodostuneiden, perinnejoululaulujen lisäksi myös mausteeksi omia joululevytyksiäni, kuten Joululaulu ystävälle ja Ääni taivaassa. Joulutunnelma herkistää, mutta haluamme tuoda esiin myös joulun ilon ja sanoman, Tuupanen sanoo.

Tuupasen fanipikkujoulut vietetään nekin Keski-Suomessa, nyt lauantaina 14. joulukuuta Kartano Kievarissa Äänekosken Hietamalla. Ennen illan tansseja on jouluista ohjelmaa. Illassa Tuupanen tapaa fanejaan – ja päin vastoin.

Lue lisää aiheesta