Jarkko Tamminen imitoi kesällä Muuramessa – Ketkä paikalliset suuruudet päätyvät miehen kohteiksi?

Suomen tunnetuimpiin imitaattoreihin kuuluva Jarkko Tamminen esiintyy ensi kesänä Keski-Suomessa, Muuramessa. Kuuleeko Riihivuori? -imitaatioshow rantautuu lauantaina 9. touokuuta Riihivuoren kesäteatteriin. Esitys koostuu puhe- ja lauluimitaatioista.

Tammisen show tuo lavalle imitaatioina tuttuja hahmoja Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset "kuuluisuudet" saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

– On mukavaa muutella showta paikkakuntakohtaisesti. Näin jokaisesta illasta tulee omalla tavallaan spesiaali. Valitsin kevätkiertueelleni sellaiset esityspaikat, joissa en ole vielä esiintynyt, mutta joista on tullut paljon viestejä tyyliin, että “olisipa hienoa, jos pääsisit tänne esiintymään”, Jarkko Tamminen kertoo tiedotteessaan.

Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa, kuten lakkeja, peruukkeja ja takkeja. Lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera, joten bändiä ei ole.

Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Tammisen viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltäneistä Stars Show -esityksistä. Ilta koostuu kahdesta, reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut