Mies puhkoi Muuramessa akkuporakoneella renkaita

Päihtynytmies riehui Muuramessa Roomupolulla pihamaalla tiistaina kello 00.05 akkuporakoneen kanssa puhkomalla henkilöauton ja mopon renkaita. Lisäksi hän pahoinpiteli yhtä henkilöä, joka yritti estää vahingontekoa. Poliisipartio tavoitti miehen ja vei Jyväskylän poliisiasemalle.

Poliisipartio pysäytti sunnuntaina kello 00.05 Jyväskylässä nelostiellä henkilöauton. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan kovassa humalassa. 1980-luvulla syntynyttä viitasaarelaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta Aittorinteellä Väliaitankadulla lauantaina kello 13.55. Poliisipartio löysi ajoneuvon ilmoitetulta kadulta. Seulonta-alkometri antoi kuljettajalle nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. 1980-luvulla syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartio pysäytti lauantaina henkilöauton Jyväskylässä Vesangantiellä tarkastusta varten. Seulonta-alkometri antoi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. 1980-luvulla syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Perjantaina Huhtasuon alueella henkilöautolla ajellutta 1980-luvulla syntynyttä miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet pysäytettiin liikennetarkastukseen kello 22.45. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta alustava huumetesti positiivista tulosta kannabikselle ja amfetamiinille.

Keski-ikäistä miestä pahoinpideltiin lauantaina kello 1.50 Keljonkankaalla Pihkatiellä sijaitsevan ravintolan pihamaalla. Uhri sai vammoja kasvoihinsa. Kaksi rikoksesta epäiltyä miestä poistuivat paikalta taksilla. Heidän henkilötietojaan selvitetään tutkinnassa.

Lauantaina kello 1.50 pysäytettiin Yliopistonkadulle henkilöauto, jota ajoi noin kolmekymppinen ajo-oikeudeton mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Autossa matkustajana ollutta naista epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Hätäkeskus ilmoitti lauantaina kello 2.05, että Kauppakadulla sijaitsevassa pikaruokaravintolassa oli tapahtunut pahoinpitely. Paikalla selvisi, että pöydässä istunutta noin parikymppistä miestä lyötiin yllättäen takaviistosta päähän. Lyöjä oli tämän jälkeen mennyt istumaan omaan pöytäänsä. Tilannetta oli sen jälkeen ruodittu sanallisesti, jonka yhteydessä lyöjä heitti vielä iskun saaneen miehen puhelimen rikki. Rikoksesta epäilty hieman alle kolmekymppinen mies otettiin kiinni ja kuljetettiin pahoinpitelystä sekä vahingonteosta epäiltynä poliisiasemalle. Rikoksesta epäilty ja uhri eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Kommentoi