Kolme miestä nujakoi Äänekoskella ravintolan edustalla

Poliisipartio pysäytti lauan­taina kello 19.10 Ysitiellä Leppälahdessa liikennetarkastukseen henkilöauton, jonka ratissa oli nuori aikuinen mies. Hän osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli kolmastoista kerta vuoden sisään.

Poliisipartiolle ilmoitettiin sunnuntain puolella yhden aikaan vahingonteosta Jyväskylän Väinönkadulla. Paikalla selvisi, että liikekiinteistön oven lasi oli rikottu ilmeisesti potkaisemalla.

 

Jyväskylän Keljonkankaalla pysäytettiin lauantaina kello 22.15 liikennetarkastukseen henkilöauto, jonka mieskuljettaja oli päihtynyt. Hän puhalsi alkometriin 0,82 mg/l:n tuloksen, joten asiassa tutkitaan törkeää rattijuopumusta. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

 

Hätäkeskus ilmoitti poliisille lauantaina kello 23.05, että Äänekosken Torikadulla sijaitsevan ravintolan edustalla oli tappelu meneillään.

Paikalta tavattiin kolme 1990-luvulla syntynyttä miestä.

Tilanteessa oli puolin ja toisin tönitty sekä käyty käsiksi. Yksi osallisista oli saanut vuotavan haavan kasvoihinsa.

 

Poliisivalvoo 9.–15.3. tehostetusti suojatiesääntöjen noudattamista, turvalaitteiden käyttöä, sekä muita tarkkaamattomuutta liikenteessä aiheuttavia tekijöitä, muun muassa kännykän käyttöä.

Viime vuosien aikana on kuollut keskimäärin 20 ja loukkaantunut 400 jalankulkijaa vuodessa.

Lähes kaksi kolmesta jalankulkijan kuolemantapauksesta ja 90 prosenttia loukkaantumisista tapahtui taajamissa.

Viime vuonna kaikista tieliikenteessä menehtyneistä 7,4 prosenttia ja loukkaantuneista 8,1 prosenttia oli jalankulkijoita.

Kommentoi