Poliisi kaipaa havaintoja viime lauantaina tapahtuneesta Puistokadun onnettomuudesta

Poliisi sai ilmoituksen polkupyörän ja katumaasturin kolarista Jyväskylässä lauantaina noin kello 12.15. Polkupyöräilijä ajoi Taulumäen suunnasta keskustaan päin, ja törmäsi hänen eteensä kääntyneen auton kylkeen Kappelikadun ja Puistokadun risteyksessä.

Kolaripaikalla törmäyksen jälkeen pyöräilijä pystyi vielä kommentoimaan tapahtunutta, mutta hän menehtyi myöhemmin lauantaina Keski-Suomen keskussairaalassa.

Puistokadulla pyöräilijöiden eri kulkusuunnat on erotettu eri puolille katua. Poliisin mukaan pyöräilijä oli ajanut väärällä puolella katua kulkusuuntaansa nähden.

Poliisi pyytää lisätietoja tapahtuneen havainneilta ihmisiltä. Lisätietoja voi kertoa numeroon 0295 414811 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Hätäkeskukseen tuli sunnuntaina kello 20.05 ilmoitus, jossa epäiltiin henkilöauton kuljettajaa päihtyneeksi.

Poliisipartio tavoitti kyseisen henkilöautoilijan ajosta Jyväskylässä Haapaniementiellä.

Pysäytyksen jälkeen mieskuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 1,75 mg/l. Verikokeen jälkeen kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Viitaniementiellä murtauduttiin torstaina kello 18.25. henkilöautoon sivuikkuna rikkomalla. Autosta anastettiin kolmen litran hanaviinipakkaus.

Paikalle saapuneet poliisit saivat läheiseen roskakatokseen piiloutuneen tekijän kiinni.

Henkilöauto törmäsi perjantaina kello 1.10 Kangaslammentiellä valaisinpylvääseen, ja kuljettaja poistui paikalta ennen partion saapumista paikalle.

Keskustelu